Bild
Nästa artikel
Vardia och SCR i samarbete

Vardia och SCR i samarbete

NYHETER

Försäkringsbolaget Vardia säger sig vilja utmana de stora försäkringsbolagen och inleder nu ett samarbete med SCR där de har tagit fram speciellt anpassade försäkringar och inkluderat Camping Key Europe 2017.

Genom att utesluta högriskobjekt menar de sig kunna erbjuda låga premier och erbjuder försäkringar till exempelvis husvagnen, husbilen, bilen, barnen, båten och hemmet. Som många bolag erbjuds "mängdrabatt" och Vardia ger exempelvis 20 procent i rabatt på Bil- och Husbilsförsäkringen om du även har en boendeförsäkring hos dem. De erbjuder även skräddarsydda försäkringar för bland annat husbilen och husvagnen. Det finns också kombinationsupplägg för exempelvis hemmet, barnen och bilen.

Oaktat vilket bolag du har är det en fördel att ha hemförsäkring och försäkringen för ditt fritidsfordon i ett och samma bolag eftersom vissa skador kan ersättas av olika försäkringar. Ett exempel på sådant är att många bolag inte ersätter stölder ur förtält via fordonsförsäkringen vilket dock hemförsäkringen i vissa fall gör. Missa inte heller att kolla upp värdegränserna ditt försäkringsbolag tillämpar, det skiljer en hel del mellan de olika bolagen.

Du når Vardia på 0920-45 00 18 och ska uppge kampanjkoden ”Camping”. Deras hemsida hittar du här.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.