Bild
Nästa artikel
Världspremiär för Rimor Koala Elite

Världspremiär för Rimor Koala Elite

NYHETER

Italienska Rimor låter Koala göra en storstilad comeback. Den är nämligen bakhjulsdriven vilket gör den unik i lågprissegmentet. Som första representant från media får Husbil & Husvagn ta en snabbkoll. Kolla in bildspelet!

Det krävs lite övertalning innan vi får titta på den nya bilen hos Rimor utanför Poggiobonsi i Toscana. Efter ett tag får vi grönt ljus, men företagets VD Prisco Vicidomini betonar att bilen inte är klar. Rimor har inlett ett samarbete med en ny välrenommerad leverantör av elsystem och de vill ominstallera allting innan den presenteras med pompa och ståt. Ingen el finns således i bilen och mycket återstår att montera. Men vi får en bra uppfattning om vad som erbjuds.

Bilen är baserad på en Renault Master av lite annan typ än de andra som Rimor bygger som Katamarano och Sweden Limited Edition. Det är nämligen ett bakhjulsdrivet transportbilschassi med tvillinghjul på bakaxeln. Priset kan hamna någonstans runt 475000-550 000 kronor beroende hur bilen utrustas och var kronkursen tar vägen. Mer information hittar du i bildspelet här bredvid, och givetvis i kommande nummer av Husbil & Husvagn, för du läser väl tidningen! 

Läs mer om:

Taggar: Nyheter, Rimor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.