Bild
Nästa artikel

Vårtecken med dragspel, dans och grillning

Nyheter

I mitten på maj väntar ett riktigt vårtecken på Lygnareds camping utanför Alingsås. Nämligen dragspelsstämma och dans. Helgen därpå är det dags för Lygnareds årliga grillkickoff med bronsmedaljören i grill-VM.

Husbilhusvagn.se noterar ett säkert vårtecken. Vad kan vara mer somrigt än dragspel och grilldoft?


Dragspelsstämman går av stapeln helgen 13-16 maj och det är första gången som detta ordnas på Lygnareds camping. Det blir duktiga scenartister, buskspel och musiktipspromenad. Till Lygnareds kommer bland annat Leffe "gurka" Jonsson från Motala, en populär profil i dragspelskretsar.


Helgen efter, nämligen 21-23 maj, är det dags igen för Lygnareds grillkickoff. Swedish BBQ Team och grillfrämjandet finns till förfogande med sina kunskaper och bronsmedaljören i grill-VM Ulrik Lindelöv håller grillskola för tillresta husbils- och husvagnsägare.

Lygnareds camping ligger 1 mil från Alingsås i riktning mot Borås. Anmälan till ovanstående kan du göra via länken nedan.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.