Bild
Nästa artikel
Västerås Cityfestival

Västerås Cityfestival

Nyheter

Förberedelserna pågår för fullt inför Västerås Cityfestival som äger rum i slutet av juni. Då fylls staden av musik och fest.

Västerås Cityfestival pågår mellan den 27-29 juni  På Mimerscenen spelar Darin, The Sounds, Petra Marklund, Pugh Rogefeldt och Oskar Linnros.
Darin inleder torsdagskvällen. Med flera albumettor, Grammis- och Rockbjörnutmärkelser är han en av Sveriges populäraste artister. Få svenska artister har liknande framgångar på sina meritlistor. The Sounds med Maja Ivarsson i spetsen fortsätter torsdagskvällen. Petra Marklund som även är känd under artistnamnet ”September” står på scen på fredagen.  En av Västerås mest omtyckta och kända musiker Pugh Rogefeldt inleder lördagskvällen och följs av Oskar Linnros som har en lång meritlista som artist, kompositör och producent.
 – Vi fortsätter att jobba med en bred line-up som når en varierad publik. Det har hittills visat sig vara ett framgångskoncept säger Alf Westerdahl, evenemangsansvarig på Västerås & Co som är huvudarrangör för Västerås Cityfestival. För att underlätta insläppet vid entréerna till Fiskartorgsområdet premierar vi de som köper förköp genom att sälja förköpsbiljetter för 50 kr/dag. Priset vid entréerna är 100 kr/dag.
Marknadsstånd och lokala butiker kommer att förgylla gator och torg under festivalen och flera av stadens restauranger utökar sitt utbud och kompletterar festivalen med egna artister.
Festivalbiljetter till scenområdet: Förköp 50 kr/dag + 10 kr i serviceavgift, säljs via Västerås Turistbyrå och ticnet.se. Priset vid entréerna är 100 kr/dag.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.