Bild
Nästa artikel
Västerås får ny besiktning

Västerås får ny besiktning

NYHETER

Det tillkommer allt fler besiktningsstationer, den här gången öppnar Opus Bilprovning sin första anläggning i Västerås och där blir det även besiktning för husbilar och husvagnar.

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Västmanland – den här gången öppnar Opus Bilprovning sin första bilprovning i Västerås. Stationen kommer att ha sina lokaler på Omformargatan, Tunbytorp alldeles intill Wist Last & Buss.
 

Besiktningsstationen beräknas öppna under sommaren 2015 och kommer erbjuda kontrollbesiktning för både lätta och tunga fordon. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för Västerås åkerier och företagare.

Anette Edén, affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
- Vi har sedan tidigare etablerade stationer i Enköping, Sala och Köping. Att vi nu får möjlighet att erbjuda fordonsägarna och åkerierna i Västerås vårt serviceutbud känns väldigt roligt. Den nya stationen kommer att ligga i nära anslutning till riksväg 56 och E18 vilket gör den oerhört lättillgänglig även för de riktigt stora fordonsekipagen.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.