Nästa artikel
​Växjö Swecamp Evedal bygger ut
NYHETER

​Växjö Swecamp Evedal bygger ut

Publicerad 6 mars 2017
För att möta efterfrågan utökar Växjö Swecamp Evedal med åtta nya stugor, en investering på cirka fyra miljoner kronor. Bygglovet kom sista veckan i februari och stugorna väntas stå klara i början av juni.

– Nu kan vi välkomna fler gäster till Evedal och Växjö, året runt, säger Markus Holst, på Växjö Swecamp Evedal. Vi går från två till tio stugor med toalett och dusch. Vi har haft gäster i de två stugorna i stort sett hela året och nu känns det väldigt roligt att kunna säga ja till fler som vill ha de faciliteterna i stugorna, och kunna välkomna fler gäster till Evedal och Växjö, säger Markus Holst.

Stugorna som byggs är på 40 kvm med fyra bäddar, varav 2 bäddar på loftet, och väntas stå klara i början av juni. Förutom de åtta stugorna som byggs finns två stugor med dusch och toalett sedan innan och sex stugor utan. Under 2016 var stugorna uthyrda i 1084 nätter varav ca två tredjedelar är företagsgäster. 

Som alla fristående anläggningar i Swecamp har Växjö Swecamp Evedal öppet under hela året. För att öka beläggningen utanför huvudsäsongen görs en gemensam satsning på att lyfta möjligheterna för företagsboende. Att bygga fler stugor är en investering av Växjö Swecamp Evedal för att kunna möta efterfrågan som finns idag och som kommer öka med tiden.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.