Nästa artikel
Vilken kommun blir husbilsbäst
NYHETER

Vilken kommun blir husbilsbäst

Publicerad 2 april 2014 (uppdaterad 10 april 2014)
Husbilsklubben genomför just nu en omröstning bland sina medlemmar om Sveriges husbilsvänligaste kommun. Det är sex finalister som tävlar om förstaplatsen.
HBK har under vintern haft en nomineringsperiod där deras medlemmar har fått nominera det man anser vara den kommun i Sverige som är husbilsvänligast. Här har man sett till helheten med allt från ställplatser till hur husbilsturister blir bemötta i kommunen, vilka möjligheter till service som finns i kommunen (t.ex. möjligheter till tömning av grå-/svartvatten).
Även hur bra kommunen är på att informera om vad som finns för husbilar i kommunen samt hur väl det är skyltat till de olika platserna/faciliteterna påverkar nomineringarna och resultatet.

6 kommuner gör upp i finalomgången om titeln "Sveriges husbilsvänligaste kommun 2014" och omröstningen för att utse vinnaren pågår för fullt på husbilsklubben.se

De sex kommunerna är:
Kristinehamn
Lysekil
Motala
Ulricehamn
Ystad
Örnsköldsvik
                                       
Vinnaren kommer att presenteras på HBK´s årsmöte, som genomförs i Göteborg lördagen den 31 maj under den husbilsmässa som klubben samtidigt ordnar. Representant från vinnande kommun kommer att bjudas in till denna ceremoni.

Husbilsklubben avser att utse Sveriges husbilsvänligaste kommun årligen och detta kommer alltså att vara en återkommande utmärkelse.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.