Bild
Nästa artikel
Vigsel online på IKEA

Vigsel online på IKEA

NYHETER

Är du giftassugen? Då kan du gifta dig på IKEA:s hemsida! Kanske ett bra alternativ om du är på resande fot och inte kan få vännerna till den aktuella campingplatsen. Hur som helst kunde vi inte underlåta att skriva om denna digitala inovation!

Idag lanserar IKEA sajten Bröllop online där svenska folket kan gifta sig i vackra miljöer – på nätet. Tjänsten är framtagen med tanke på giftassugna människor bosatta utomlands men också för de med släkt och vänner långt borta. Sajten är tillgänglig för alla och finns på IKEAs hemsida.

Vigseln blir bindande om man följer Skatteverkets regler och om vigselförrättare, brudpar och två vittnen befinner sig på samma fysiska plats. Paren kan välja mellan fyra vigselmiljöer och fyra festmiljöer där gäster kan samlas och följa bröllopet i realtid. IKEA vill alltid hitta enkla lösningar som förbättrar människors liv och vardag, därför erbjuds nu kärlekspar möjligheten att bjuda långväga gäster på bröllop via videolänk.

– På IKEA vill vi att alla ska kunna fira kärleken till sin partner tillsammans med släkt och vänner, även de som befinner sig långt borta. Med vår sajt kan man ställa till med bröllop i en fantastisk miljö utan att det behöver kosta allt för mycket, säger Maria Granath, kommunikationsansvarig på IKEA Sverige.

Det går även bra att använda tjänsten utan att ha ett juridiskt bindande bröllop, till exempel om ett par vill förnya sina äktenskapsförord. Givetvis kan sajten också fungera som inspiration för den kommande festsäsongen.

– Med Bröllop online vill vi inspirera till nya sätt att gifta sig men också ge idéer till andra stora och små fester, säger Maria Granath..

Bröllop online lanseras den 9 april 2015 på www.IKEA.se/brölloponline och sajten är tillgänglig fram till och med midsommar.

Men än så länge lär nog brud och brudgum behöva vara på samma ställe och tur är kanske det.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.