Nästa artikel
Vilken djurpark är bäst?
NYHETER

Vilken djurpark är bäst?

Publicerad 6 februari 2019
Borås Djurpark är nominerad till två prestigefyllda priser inom besöksnäringen. Djurparken kan bli utsedd till "Bästa djurpark i norden" och "Bästa familjenöje i Sverige" men det är förstås beroende av vad de som röstar tycker.

Bakom priset står sajten barnsemester.se som genom omdömen från gäster röstar fram de bästa parkerna inom besöksnäringen. För Borås Djurpark är det klasserna ”Bästa djurpark i norden” samt ”Bästa familjenöje i Sverige” som gäller. 

– Vi är väldigt glada över nomineringen och extra glada för att det är våra gäster som har röstat. Det ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Vi har en väldigt fin djurpark och vi har de senaste åren satsat mycket på gästvänlighet, bättre tillgänglighet och roliga aktiviteter med fokus på just barnfamiljer. Borås Djurpark har tidigare vunnit priset som Bästa djurpark i Norden och det vore fantastiskt roligt om vi tog hem segern igen! Detta säger djurparkens marknadschef, Jennie Erlèn.

Fram till den 11 mars kan allmänheten rösta på en rad olika alternativ.

Just nu pågår arbetet för fullt inför årets säsongsstart i Borås Djurpark. Redan den 9 februari slår djurparken upp portarna, då är det nämligen dags för Sportlovsvecka i Borås. Här hittar du deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.