Bild
Nästa artikel

Vilsen?

Nyheter

Nu ska du inte tro du kommit fel bara för att vi ändrat vår layout. Orsaken till förändringen är att sajten nu blir anpassad till alla plattformar och samtidigt förbättrar vi sökfunktioner och struktur.

Som med de flesta förändringar följer ett visst mått av övergående förvirring men vi är övertygade om att du kommer att gilla det här när vi fått allt helt på plats. Hittar du några konstigheter i länkarna är vi tacksamma för ett påpekande! Som väl alla vet så är det inte längre bara datorer som används till att surfa med. Det är smartphones som ändrar visningsläge när du vrider den och det är läsplattor. Kort sagt, nya visningsmiljöer kräver nya web-lösningar.
Vi skrev kort om att vi skulle byta plattform för ett tag sedan men eftersom vi skickade iväg våra mest datorfixerade medarbetare på semester så valde vi att skjuta något på introduktionen. Vi måste ju ha någon på plats att skälla på om något mot förmodan inte skulle fungera. Sedan får jag som webbredaktör säkert sitta långa kvällar och göra layoutändringar på redan skrivna artiklar, ändra bildformat och liknande. Sådant är vi medvetna om men har svårt att förbereda.
Glöm inte att kolla i toppmenyn, där hittar du övergripande grupper uppdelat i rimliga undergrupper. Tar du exempelvis resor är de uppdelade i reportage (artiklar om hela resor), restips (enskilda platser) samt evenemang (tips för exempelvis en viss helgaktivitet). Vi vet dock att det förekommer en viss sammanblandning som vi rättar snarast men kommer att ta lite tid då sådana ändringar kräver att vi går in på respektive artikel.
Vi hoppas att du ska trivas i den nya miljön och att du snart är lika hemtam i denna som i den tidigare!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.