Bild
Nästa artikel
Vimmerby Camping kommer att säljas

Vimmerby Camping kommer att säljas

NYHETER

Efter att ha ägt campingen sedan år 2000 kommer ägaren Lars-Göran Johansson att försöka hitta en köpare till verksamheten. Den kommande säsongen blir den sista för hans del.

Det är Vimmerby Tidning som skriver att den epok som inleddes hösten 2000 går mot sitt slut. Campingen ligger vid Nossen och att Lars-Göran Johansson drivit campingen med så stort personligt engagemang att han kallas "Lasse på Nossen".

Innan han tillsammans med en kollega tog över verksamheten drevs båda campingen och badplatsen i kommunens regi, men kollegan har sedan länge lämnat verksamheten och badplatsen drivs fortfarande av kommunen. 

Sedan han köpte campingen har den utvecklats en hel del, är till viss del öppen året runt, har byggts ut med restaurang, servicebutik och en flytande bastu. Totalt finns nära 200 campingplatser med eluttag och 140 utan el. Speciellt för i år är att Novemberkåsan, som hålls i månadsskiftet november-december, gör att campingen satsar extra just då.

Även om han inte börjat marknadsföra försäljningen finns det redan intressenter.

– Det finns flera som visar intresse att köpa anläggningen. De har hört ryktesvägen att jag vill sälja och tagit kontakt, men det har inte lett till något konkret ännu, säger Lars-Göran Johansson till Vimmerby Tidning.

Lars-Göran Johansson har köpt en husbil och tänker åka runt lite i Sverige för att prova på campinglivet ur ett annat perspektiv.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.