Nästa artikel
Vincents Husbil & Husvagn får dubbla utmärkelser
NYHETER

Vincents Husbil & Husvagn får dubbla utmärkelser

Publicerad 27 oktober 2017
Vincents Husbil & Husvagn i Varberg får dubbla utmärkelser för framgångsrikt företagande som Årets Connect-företag 2017 och Årets Gasell 2017.

Årets Connect-företag 2017

Under Varbergsgalan 2017 korades Vincents Husbil & Husvagn till Årets Connect-företag 2017 med juryns motivering:

"Företagaren är en exceptionell entreprenör som arbetar med en fantastisk drivkraft och högt satta mål samtidigt som han är medveten om vikten av struktur. Företaget får utmärkelsen för ett ambitiöst, läraktigt och ödmjukt förhållningssätt. Man har redan sprängt gränsen 100 miljoner i omsättning och står rustade att fortsätta denna fina utveckling!"

– Jag är fantstiskt nöjd med att vi har lyckats så bra, branschen är stark och jag ser mycket positivt på 2018. Jag har ett starkt team som sitter inne med oerhört mycket kunskap och expertis och tillsammans utvecklas vi hela tiden. Vi lägger stor vikt vid att skapa trygghet för våra kunder, både de som säljer via vår förmedling och de som köper via oss ska göra en trygg och smidig affär.

Jag satsar fullt ut och det kommer att hända en hel del spännande saker hos Vincents framöver men jag kan ännu inte avslöja vad, säger Vincent Schaffler hemlighetsfullt.

Årets Gasell 2017

För andra året i rad erhåller Vincents Husbil & Husvagn i Varberg den åtråvärda utmärkelsen Årets Gasellföretag som delas ut till snabbväxande företag av Dagens Industri.

Vincent Schaffler valde att sälja sitt företag Vincents Bikeshop 2016 och istället satsa helhjärtat på ett nytt produktsortiment, begagnade husbilar och husvagnar. Under 2017 har Vincents Husbil & Husvagn ökat antalet leverade fordon med hela 70% jämfört med 2016 och har nu en omsättning på över 100 miljoner kronor. 


 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.