Nästa artikel
Vincents startar samarbete med Mekonomen Katrineholm
NYHETER

Vincents startar samarbete med Mekonomen Katrineholm

Publicerad 19 augusti 2020
Vincents Husbil & Husvagn i Varberg fortsätter sitt landsomfattande och exklusiva samarbete med Mekonomen. Nu öppnas ytterligare ett Vincent Service Center i Katrineholm.

Som start i samarbetet mellan Vincents och Mekonomen blev tre utvalda anläggningar auktoriserade Vincents Service Center, Moränen i Malmö, Haninge i Stockholm och Marieberg i Örebro. Ytterligare ett auktoriserat Vincents Service Center har nu startats i Katrineholm och syftet med samarbetet mellan Vincents och Mekonomen är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag till Vincents i Varberg.

– Detta underlättar inlämning av privatpersoners fordon var du än bor i landet så att du på ett säkert och prisvärt sätt kan få den såld, berättar Vincents Schaffler, ägare på Vincents Husbil & Husvagn. 

Till de utvalda Mekonomen-verkstäderna kan den som vill sälja sin husbil, vända sig för få en grundvärdering gjord. Specialutbildad personal utför fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Därefter hämtas fordonet av transportörer som lämnar fordonet vidare till det 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg, där det finns ett utbud på runt 130 kvalitetskontrollerade fordon. 

Konceptet med försäljningsuppdrag, som ägaren Vincents Schaffler använt sig av i 20 år, har visat sig vara väldigt framgångsrikt och i juli fördubblade de försäljningen jämfört med juli året innan.

– Prognosen säger att det absolut kommer hålla i sig även i framtiden. Folk har fått testa husbil- eller husvagnslivet här i sommar och har upptäckt hur kul det är så fler har absolut fått upp ögonen för camlinglivet och kommer att fortsätta vilja åka ut med husvagnen eller husbilen själv eller med familjen, säger Vincent Schaffler.

Vincents Husbil & Husvagn har vunnit Årets Connect företag 2017 och Gasell 2016 och 2017. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.