Nästa artikel
Vinn biljetter till mässan Caravan Stockholm
TÄVLING

Vinn biljetter till mässan Caravan Stockholm

Publicerad 4 februari 2015
Nu har du chansen att vinna biljetter till årets första mässa. Caravan Stockholm i Kista norr om Stockholm. Tio av våra läsare får chansen att ta med en vän till mässan som pågår 12-15 februari 2015.
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev på www.husbilhusvagn.se samt motivera varför just du ska vinna biljetterna. 

Så här tävlar du:

1. Klicka på denna länk och fyll i din mejladress för att få vårt nyhetsbrev
2. Mejla din motivering till prenumeration@okforlaget.se senast 9/2 kl. 12.00. Glöm inte att skriva med din adress i mailet så vi vet vart vi ska skicka biljetterna om du är en av vinnarna! Vinstvärde: 220kr  

Husbil & Husvagn är givetvis på plats med vår monter och du finner oss vid entrén (Monter H:11) Kom förbi och få tips av redaktionen eller köp tidigare utgåvor! 

Klockan 13.45 på lördagen har vi prisutdelning i tävlingen "Årets Ställplats 2014" som ni läsare varit med och röstat fram. 

Nytt för i år är att vi säljer vårt specialnummer Resmål & Roadtips 2015 - tidningen där vi samlat mängder av våra restips att inspireras av i sommar.

Vi ses på mässan!

Mer info om Caravan Stockholm: http://www.caravanstockholm.se/

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.