Bild
Nästa artikel
Vinn biljetter till mässan Caravan Stockholm

Vinn biljetter till mässan Caravan Stockholm

TÄVLING

Nu har du chansen att vinna biljetter till årets första mässa. Caravan Stockholm i Kista norr om Stockholm. Tio av våra läsare får chansen att ta med en vän till mässan som pågår 12-15 februari 2015.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev på www.husbilhusvagn.se samt motivera varför just du ska vinna biljetterna. 

Så här tävlar du:

1. Klicka på denna länk och fyll i din mejladress för att få vårt nyhetsbrev
2. Mejla din motivering till prenumeration@okforlaget.se senast 9/2 kl. 12.00. Glöm inte att skriva med din adress i mailet så vi vet vart vi ska skicka biljetterna om du är en av vinnarna! Vinstvärde: 220kr  

Husbil & Husvagn är givetvis på plats med vår monter och du finner oss vid entrén (Monter H:11) Kom förbi och få tips av redaktionen eller köp tidigare utgåvor! 

Klockan 13.45 på lördagen har vi prisutdelning i tävlingen "Årets Ställplats 2014" som ni läsare varit med och röstat fram. 

Nytt för i år är att vi säljer vårt specialnummer Resmål & Roadtips 2015 - tidningen där vi samlat mängder av våra restips att inspireras av i sommar.

Vi ses på mässan!

Mer info om Caravan Stockholm: http://www.caravanstockholm.se/

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.