Bild
Nästa artikel
Vinn mobiltelefonväska eller mugghållare

Vinn mobiltelefonväska eller mugghållare

Nyheter

För att tävla om mobiltelefonväskan:
Skicka svaret på frågan "Vad är vårt resetema i nummer 6.12?" till redaktionen@husbilhusvagn.se. Skriv namn och adress i mejlet och döp ämnesraden till Väska senast 10 juni. Vi lottar ut fyra exemplar.
För att tävla om mugghållaren:
Skicka svaret på frågan "Hur många sidor är det i senaste numret 6.12?" till redaktionen@husbilhusvagn.se. Skriv namn och adress i mejlet och döp ämnesraden till Mugghållare senast 10 juni. Vi lottar ut två exemplar.

En väska som gör det möjligt att skydda och säkert placera en Smartphone/Iphone på cykel- eller motorcykelstyret. Den vattenskyddade och stötsäkra väskan har en genomskinlig framsida som möjliggör en enkel åtkomst till display och knappar utan att behöva ta ur telefonen. Väskhållaren kan roteras i 360 grader och justeras i många olika vinklar för bästa synbarhet. Mått: 60x120 mm. Cirka 295 kronor, www.kala.se

Taggar: Nyheter, Hem, default_top

Kommentarer

#1
Turku
2012-07-04 16:25

skriver:Hej!Jag hittade din blogg genom miahcs.se.Jag ff6ljer dig hela tiden, har le4st ne4stan alla inle4gg fre5n bf6rjan. Jag e4r se5 fascinerad av din bere4ttelse de5 min pojkve4n bor i Iowa, inte le5ngt fre5n Minnesota (vet inte exakt var du bor men ne4ra Minneapolis har jag ff6rste5tt?). Hursomhelst se5 har vi ett le5ng distans ff6rhe5llande och jag e4r je4tteintresserad av din bere4ttelse, de5 jag kan relatera till att ha en amerikansk pojkve4n. Har t o m varit i Minneapolis, flf6g dit ne4r jag var o he4lsade pe5 i november.(Vi tre4ffades ett e5r sen genom att han var utbytesstudent i fem me5nader pe5 samma universitet som jag he4r i Stockholm, och bodde i samma studentkorridor).Hur som helst vill jag se4ga att jag tycker je4ttemycket om att le4sa det du har att skriva, vi har ju en ganska stor grej gemensamt men e4ven ff6r att du skriver pe5 ett se5nt underhe5llande se4tt! Cred till dig.Vet inte om du kommer le4sa detta eller svara pe5 det. Men det skulle vara kul att kunna, jag vet inte, maila med dig eller ne5got, ne5gon som ff6rste5r hur det e4r Ja. Jag kanske flyttar till honom ne5gon dag. Min mail ste5r de4r uppe se5. Jag kommer iaf att fortse4tta ff6lja dig. Lycka till med lf6prundan! Abbey

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.