Bild
Nästa artikel
Visby får ny besiktning

Visby får ny besiktning

NYHETER

Besikta Bilprovning utökar sin nuvarande verksamhet i Visby genom att flytta till en ny lokal under februari 2020. Den nybyggda stationen innebär att man kommer att kunna ta emot både husvagnar och husbilar.

Efter årsskiftet flyttar Besikta Bilprovning sin verksamhet i Visby till en nybyggd lokal i närheten av köpcentret Stenhuggaren. Lokalen och den nya utrustningen innebär en ökad kapacitet och tillgänglighet för både privat- och företagskunder.

– Vi flyttar till en helt ny lokal som kommer att kunna ta emot alla lätta fordonstyper, säger Stationschef Michael Lövdahl. Vi har tidigare inte kunnat erbjuda husvagnskunder tid i Visby, men kommer nu att kunna besikta personbilar, lastbilar, husbilar, husvagnar och släp upp till 3 500 kg samt motorcyklar.

När den nya besiktningsstationen öppnar kommer man även att kunna erbjuda registreringsbesiktningar, något som i dagsläget endast utförs i Stånga.

Förutom att stationens tillgänglighet ökar, är lokalerna mer anpassade för kunderna och innebär även en bättre arbetsmiljö för personalen med omklädningsrum, kontorsutrymmen och lunchrum.

Den nya besiktningsstationen öppnar på Greta Arwidssons Gata 35 i Visby under februari 2020 och flytten kommer inte att innebära något avbrott i verksamheten.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.