Bild
Nästa artikel

Vittjåkk drivs även nästa säsong

NYHETER

Kommunstyrelsen i Arvidsjaur beslutade igår att husvagnscampingen och skidanläggningen i Vittjåkk ska hållas öppna även vintern 2015/2016. Kommunen kommer att gå in med någon form av stöd för att säkra driften.

På onsdagens sammanträde för kommunstyrelsen i Arvidsjaur diskuterades det avtalsförslag om drift av skidananläggningen som kommunens tekniske chef hade upprättat sedan den gångna vinterns entreprenör, Exclusive Car Events AB, sagt att de kunde vara intresserade av att driva anläggningen även under den kommande vintern skriver Norran.

Kommunstyrelsen var ense om att Vittjåkk ska hållas öppet men frågan kom ändå att vålla en en hel del diskussioner då avtalet inte ansågs särskilt bra för kommunen. Kommunstyrelsen valde ändå till slut att ge kommunchef Kerstin Olla i uppdrag att säkerställa driften av Vittjåkk säsongen 2015/2016.

– Lös problemet! Vittjåkk ska vara öppet, slog kommunalrådet Lotta Åman (S) fast enligt Norran.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.