Bild
Nästa artikel
Webbkurs: Att köpa husbil

Webbkurs: Att köpa husbil

WEBBKURS

Är du intresserad av att köpa en husbil? Vår webbkurs Att köpa husbil går igenom allt du behöver veta för att göra ett så smart och passande val som möjligt.

Vi på tidningen Husbil & Husvagn har satt samman en kurs till dig som är nyfiken och funderar på att köpa husbil. I vår webbkurs Att köpa husbil får du all information snyggt och lättförståeligt paketerat, vilket bådar för ett mer genomtänkt husbilsköp när du väl slår till, oavsett om det är en ny eller begagnad bil du vill ha.

Att hitta rätt i dagens djungel av husbilar är inte helt lätt. Vi visar skillnaderna mellan olika varianter, för- och nackdelar, samt uppmärksammar dig på saker du bör tänka på innan köpet.
 
Med webbkursen Att köpa husbil vill vi hjälpa dig som är på jakt efter en ny husbil att hitta rätt och göra ett bra köp.

Webbkursen ger dig:

  • Konkreta tips
  • Kunskap om begrepp, planlösningar, teknik
  • Checklista vid köp av begagnad husbil
  • Lättförståelig information
  • Den kunskap du behöver för ett lyckat köp!

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Morgan Sandin
2020-10-04 16:24

Hej!
Jag var visserligen skeptisk och tveksam men valde ändå att köpa er webkurs för 249kr.
Jag ansåg ändå att husbil&husvagn var en seriös aktör.
Blev tyvärr oerhört besviken över kursen.
Självklart beror alltid upplevelsen på vilken kunskap du har innan men allt som framgick i kursen är sådan vardaglig information som borde funnits tillgänglig helt utan kostnad på er hemsida.
Att ha mage att kunna med att ta 249kr i kostnad för den informationen är helt oförståeligt och oacceptabelt.
/Morgan Sandin

#2
Maria Andersson
2020-10-07 09:19

@Morgan Sandin, Tack för din input. Som vi skriver riktar vi oss till de som är nyfikna på husbil och funderar på att köpa. Är man helt ovan vid husbil får man mycket information om vad som är viktigt att tänka på innan man slår till, att det finns många faktorer som kan spela in vid val av modell till exempel.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.