Bild
Nästa artikel

Weinsberg ICE med bio och öppen spis

NYHETER

Tyska Weinsberg kommer till 2018 med ICE som är en serie vintervagnar. Biofåtöljer, "öppen spis" och vattenburen värme är detaljer som väcker uppmärksamhet. Se bildspel!

Weinsberg CaraOne 740 EDITION (ICE) är en ny åretrunthusvagn som tack vare isolerande XPS-skum och Alde vattenburen värme (även i golvet) ska klara kyliga vinterdagar. Vidare har vagnen ett fack med skidhållare och invändigt finns ett skoskåp som ska rymma vinterkängor.

Det finns till en början två modeller i ICE-serien varav den ena är en familjevagn med våningssäng. Den andra heter 740 UWF och den har ett "loungerum". Den fluffiga biosoffan för två har utfällbara fotpallar och dryckeshållare. Under den stora tv:n finns också en elektrisk "öppen spis" som ger skenet av en eld.

Tanken är att 740 UWF ska påminna om en mysig och lyxig bergsstuga. Vad tycker du, är detta en vagn som faller dig i smaken? 
Taggar: Nyheter, Weinsberg

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.