Bild
Nästa artikel
4-axlat för det extra tuffa

4-axlat för det extra tuffa

UDDA

Känner du för något som tar sig fram överallt? Tyska Action Mobil har sannolikt det du söker! Vad sägs om den här 4-axlade tuffa men lyxiga husbilen?

Upptäck de vackraste platserna i världen i din egen fyrhjulsdrivna husbil! Så marknadsför Action Mobil sina lyxiga husbilar som inte ser så lyxiga ut om du bara tittar på utsidan, då är det definitivt det tuffa som dominerar.

Bilarna har genomgått omfattande tester i fält, finns i ett antal innovativa designversioner och är utrustade med den senaste tekniken.
Så här hittar du hydrauliskt lyfta tak, elektroniskt infällbara sängar eller kanske en hydraulisk mc lift på baksidan av husbilen, det här är bilarna för det ultimata äventyret. Då behövs kanske att du kan koppla av i det orientaliskt präglade lyxiga vardagsrummet.  Med hjälp av två hydrauliskt drivna sidoslides kan det få en bredd på över 5 meter och det är läder och rot-faner som dominerar i inredningen. Ett professionellt kök, helt i rostfritt stål, och ett walk-in kylrum är andra höjdpunkter. Allt enligt tillverkaren vars hemsida du hittar här.

Den 4-axlade husbilen på bilden räknas till de största all-wheel drivna husbilarna i världen. Det finns 600 hk under huven, den är 3 meter bred, 4 meter hög, 12 meter lång och är monterad på ett MAN chassi Typ: KAT 1 A / 1 8x8, tidigare byggd som missilbärare (!).
 

Vad sägs om plats för 2500 liter bränsle, 2400 liter dricksvatten, 66 kilo gas och batterier med 1000Ah lagringskapacitet? Jo, så var det det där med vikten, 30 ton, på ett ungefär. Räkna med att du får komplettera körkortet innan du börjar ratta ekipaget på svenska vägar om du inte har full svit redan nu.

Vad jag kunde se fanns inga priser utsatta. Undrar varför... Det finns ju ett ordspråk som säger att om du behöver fråga om priset så har du förmodligen inte råd. Kanske ligger något i det.

Lite imponerad blir du väl ändå?

Taggar: Humor
4-axlat för det extra tuffa
4-axlat för det extra tuffa
4-axlat för det extra tuffa
4-axlat för det extra tuffa
4-axlat för det extra tuffa

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.