Bild
Nästa artikel

Britt lär sig mota mygg

HUMOR

Colin Moon, författare och föreläsare har skrivit en humoristisk bok som passar alldeles utmärkt nu i höstmörkret. Dessutom har han spelat in utdrag ur boken på video som jag stötte på av en händelse. Kanske något som muntrar upp nu när vi kommit in i oktober.

 

Colin Moon presenterar fem korta videosnuttar om saker och ting han anser 'really quite interesting' när det gäller att bo i Sverige. Han högläser på sitt eget speciella, kärleksfulla sätt ur sin bok 'In the Secret Garden of SwEden' (Mercuri-kongress förlag).

I den filmen vi valt att lägga ut berättar han om något som aldrig nämns i alla glassiga turistbroschyrer - nämligen myggor. "Sweden would have been a perfect place to live if Noah had refused to let the two mosquitoes board the ark".

Och vad kan vara mer irriterande än myggor i semesteridyllen så det passar sig väl bra att lära sig hur att hålla dessa på avstånd.

Visserligen så har myggorna och jag själv ett ömsesidigt ointresse av varandra, de är inte alls intresserade av mig och jag kännert mig tillfreds med det. Men några av oss har en betydligt mer intim relation med dessa irriterande varelser. I filmen får du åtminstone ett tips hur du håller dem på avstånd.

Taggar: Humor, Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.