Bild
Nästa artikel
En myra med klass

En myra med klass

UDDA

Har du tröttnat på klumpiga fordon? Då är den här händiga husskotern är något för dig! Baserad på en rysk Lambrettakopia tar den dig till målet. Inte så snabbt kanske, frågan är om den inte skulle kallats snigeln i stället för myran.

Den är byggd ett vrak av en skoter från Sovjeteran, Tula, ellersom den kommersiella fordonsversionen heter, Muravey, men vi har inte så mycket mer information om den. Det vi vet är att det är ett brittisk bygge, hopsatt någonstans i trakterna av Leicestershire. Och det ser ut att vara en första klassens renovering från en mindre lovande ursprungligt fordon, se det första fotot! Om det är du som är den händige byggaren av detta unika fordon, hör gärna av dig, vi vill gärna veta mer!


Lite kul fakta: Muravey är ryska för myra, det är lite av en insektstema här, Vespa = geting, Ape = bi, Muravey = myra. Men kanske "Ulitka" vore mer passande vilket är ryska för snigel. Mer för att Muravay bär med sig huset än för hastighetsmöjligheterna, även om det med hastigheten förmodligen också är sant!

Här hittar du originalsidan, här hittar du “Teardrops & Tiny Trailers” och här är ursprunget till alltihop.
Taggar: Humor
En myra med klass
En myra med klass
En myra med klass

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.