Bild
Nästa artikel
Öppen spis i din husvagn

Öppen spis i din husvagn

PRYLAR

Nu finns möjlighet till en "eldstad" i din husvagn. I och för sig är det inte helt och hållet sant men så nära man nu kan komma originalet. Det är Truma som kommer med denna nyhet.

Du har varit runt på den regniga campingen och kylan och fukten tränger sig på. Då bjuder du in din campinggranne på en värmande dryck och sätter igång den öppna spisen. Det är nog få saker som kommer att imponera lika mycket!

Det handlar om en frontkåpa till den nya värmaren Truma S 5004 som ger en verklighetstrogen öppen eld-känsla. Du kan till och med styra lågornas sken och sprakande med den medföljande fjärrkontrollen.

En julklapp som kommer att få mottagaren att bli i eld och lågor!

Både värmaren och "eldstaden" är nya produkter och priserna är i dagsläget inte kända av oss. Kontakta din Truma återförsäljare för ytterligare information.

Trumas egen information om eldstaden

Beklädnad för inbyggnadskassett

För befintlig Truma S 5004, med fjärrkontroll, inklusive 12 V anslutningskabel,
Tack vare det böjda glaset ser man inbyggnadskasseten bra även från sidan.
Inbyggnadskassetten kan ställas in individuellt med fjärrkontroll. Inbyggnadskassettens inställningar kan väljas oberoende av värmaren efter stämning – från romantisk till vintrigt flammande – från tyst glittrande till sprakande.

  • Inbyggnadskassettens inställningar kan väljas fritt,
  • 3 olika typer av flammor
  • Flamfrekvens samt lågornas ljushet
  • Olika flamljud
  • Ljudnivån kan regleras

Lämpligt för: Truma S 5004

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.