Bild
Nästa artikel
Automatisk parkeringsskiva

Automatisk parkeringsskiva

PRYLAR

Nu är det dags att digitalisera parkeringsskivan. Parkera och stäng förardörren, det är allt du behöver göra, resten sköter elektroniken!

Autoparktime 4 är helautomatisk P-skiva som ersätter P-skivor av papp. Den tidigare modellen har funnits på marknaden i 7 år och sålt mer än 90.000 enheter i Sverige, Danmark och Norge.

Med APT:n behöver du inte råka ut för att ha glömt att ställa in din P-skiva - APT:n sköter det åt dig helt automatiskt. Det enda du behöver göra är att öppna förardörren, gå ut och stänga den efter dig. När bildörren stängs visar displayen automatiskt närmaste följande hel- eller halvtimme (enligt svenska bestämmelser). Den inbyggda klockan tickar dock vidare och displayen visar verklig tid igen först när bildörren öppnas på nytt. Enheten har en LED lampa som varnar om batterispänningen blir för låg.

Autoparktime 4 är lite mindre, lite smidigare än sina föregångare och stor kraft har lagts både på funktion och design. Tekniken bygger på den tidigare versionen (APT3) och har vunnit “Bäst i test” i tidsskriftet Motor (Danmark).

APT4magnetic har en garanti mot P-böter som gäller vid funktionsfel under garantitiden på två år. Den nya modellen levereras med tid och datum inställt från fabriken, och ställer om sig själv till sommar och vintertid. Den monteras på under en minut på vindrutans insida. Den har en avancerad sensor som reagerar på bilens förflyttning och registrerar när du parkerar bilen. Vid parkering övergår APT4 automatiskt till att visa tidpunkten för närparkeringen skedde. När du kör iväg från parkeringen upphör den parkerade tiden efter ca 100 meter eller 20 sek.


Parkeringsskivan hittar du här där den kostar 549 kronor.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.