Bild
Nästa artikel
Flugan larmar vid brandrök.

Brandvarnarens dag i dag

Prylar

Sedan 2010 är 1 december utsedd till den nationella brandvarnardagen och därför tipsar vi om denna brandvarnare med udda utseende som passar lika bra i fritidsfordon som i hemmet.

Medborgare runt om i Norden påminns i dag om att testa sina brandvarnare så att de vet att den fungerar. Sedan 2010 är 1 december en nationell brandvarnardag så tryck till på knappen för att se om den fungerar.

För dig som vill ha en lite annorlunda brandvarnare så tipsar vi här om Finska Kupu och Lento. De ska vara lika enkla att montera som andra brandvarnare och finns dessutom i flera färger.

Kupu och Lento levereras kompletta med litiumbatterier, monteringsskruvar samt dubbelsidig självhäftande tejp för snabbmontering. Hela framsidan på brandvarnaren fungerar som testknapp och de medföljande batterierna har 5 års livslängd. De är godkända och CE-märkta enligt gällande svensk standard EN14604:2005.

Brandvarnarens pris är 329 kronor och den finns i färgvalen grön, vit, svart eller rosa och kan beställas här
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.