Bild
Nästa artikel
Cykelställsmonterad backkamera

Cykelställsmonterad backkamera

PRYLAR

Dometic har en innovativ lösning på ett vanligt problem: cykelställ och cyklar som stör sikten bakåt då de blockerar kameran.

Dometics cykelställsmonterade kamera, CAM200, är en patentskyddad lösning för att garantera en god sikt bakåt för förare med cykelställ på sitt fordon. I stället för att backkameran monteras längst upp på fordonets baksida är Dometics idé att montera backkameran på cykelställets lägsta del. Den kompakta enheten ger bra sikt bakåt och minskar risken för att missbedöma cykelställets längd.

Dometics nya kamera passar på de flesta cykelställ som finns på marknaden och kräver ingen hålborrning. Kamerahöljet glider helt enkelt på cykelställets yttre räls när man lättat på de två inbyggda skruvarna.

Den kompakta enheten integrerar två individuellt justerbara kameraenheter för att uppnå bästa möjliga betraktningsvinkel. Elektroniken växlar automatiskt mellan de två kamerorna för att ge föraren bästa möjliga vy. Kamerans systemkabel är avtagbar, så att cykelstället enkelt kan tas bort från fordonet och enheten är damm- och vattentät enligt skyddsklass IP69K och den skyddas av ett patent.

Priset är 4 429 kronor inklusive moms och du hittar den här på Dometics hemsida.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.