Bild
Nästa artikel
För dig som behöver extra ström med dig om du ska fricampa

För dig som behöver extra ström med dig om du ska fricampa

PRYLAR

Dometic lanserar det lättaste och mest kraftfulla batteriet i sin kategori som exempelvis kan driva en extern kylbox en hel helg, inte så tokigt i förtältet kanske?

Dometic nya batteri PLB40 utnyttjar den senaste teknologin inom batteriteknik och är ett unikt, innovativt portabelt batteri. Dometics beslut att använda litiumjärnfosfat, känt som LiFePo4, gör att batteriet blir både lätt och kompakt samt att det kan leverera stabil effekt under längre tid än de litiumjonbatterier som för närvarande är tillgängliga på marknaden.

Batteriet är utformat specifikt för att driva utrustning som inte kräver snabba effekttoppar, exempelvis en kylbox under en hel helg, eller andra 12 V-förbrukare och USB-tillbehör. En annan innovation med PLB40 är de många laddningsmöjligheterna. Man kan ladda det med 12 volt via bilen, med solpanel eller 230 volt, alla sätten åtkomliga direkt i batteriväskan. Effekten är 40 Ah.

PLB40 kommer att vara tillgängligt från januari 2019 till ett pris av cirka 7 875 kronor.

 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.