Bild
Nästa artikel

Dometic lanserar patenterad markis

PRYLAR

Den nya väggmonterade markisen Dometic PW 1100 förändrar sättet att fälla ut en markis på och stoltserar med tre patenterade egenskaper. Se videon om hur det fungerar!

PW 1100 har stödben som förvaras i markisboxen, vilket gör det enklare att dra ut markisen samtidigt som man står på sidan av enheten och markisen har integrerats med en ny S-flow-design för markisboxen utan synliga skruvar. Markisduken är tillverkad i ett stycke helt utan sömmar och passar alla tillgängliga markisadaptrar från Dometic, vilket gör det enkelt att göra ett direktbyte av en befintlig markis. Därutöver ger den nya designen det omöjligt att oavsiktligt låsa upp stödbenen.

Peter Kruk, europachef för Dometic säger i pressmeddelandet

– Det är nu enklare än någonsin tidigare att hantera en markis, tack vare PW 1100-modellens nya patenterade utdragbara stödben. Den innovativa designen förbättrar både säkerheten och bekvämligheten och den är enkel att använda av en enda person, utan att någon behöver stå under markisen då den fälls ut.

I PW 1100-modellen har modellerna på 4 och 4,5 meter en systempatenterad spännstång förmonterad och själva spännstången förvaras snyggt och prydligt i markisboxen. Det patenterade systemet skyddar spännstången från skador samt sparar värdfullt utrymme inuti fordonet.

Se animering av egenskaperna här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.