Bild
Nästa artikel
Easy Camp lanserar uppblåsbart förtält

Easy Camp lanserar uppblåsbart förtält

PRYLAR

Uppblåsbara förtält blir allt mer populära och nu lanseras ytterligare en variant, Easy Camp Air Comfy Motor-serien.

Modellerna i serien har en medföljande manuell pump och en fästhöjd på 180–205 centimeter.

Serien består av Hurricane M med skydd för ingången och Tempest M med sluttande framdörr. Vikten uppges till 9,6 kilo och packstorleken till 72x36 respektive 78x36 centimeter. De är tillverkade av PU-belagd polyester med en täthet motsvarande en vattenpelare på 3 000 mm. De två luftkanalerna har dubbla skyddslager och Air in-/Air out-ventiler. 

Hurricane M har en främre D-dörr medan Tempest M har en traditionell rak dörr med blixtlås fram samt en D-formad sidodörr och insytt plant underlag. Båda modellerna har en stor bakre dörr. Som extra tillval finns bland annat mattor och underlag för komfort och enklare underhåll.

Sedan tidigare har det danska varumärket Motor Tour-serien som har stänger där man hittar modellerna Wimberly, Shamrock och nya Fairfields. Alla är tillverkade av PU-belagd polyester, tål en vattenpelare på 3 000 mm och finns i två grå nyanser, som passar alla fordon med fästhöjder mellan 170 och 210 centimeter. Alla har mattor och underlag som extra tillval och ett innertält kan väljas till Wimberly för extra sovrum eller förvaring.

Mer information om Easy Camps produkter och funktioner, inklusive priser och var du hittar din närmaste återförsäljare, finns på easycamp.com

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.