Bild
Nästa artikel
Utrullad är mattan 1,2 x 0,75 meter
Utrullad är mattan 1,2 x 0,75 meter

Flyttbart värmegolv

PRYLAR

Är du vintercampare så finns numer en värmematta som är tänkt som en arbetsplatsförbättrare men som även kan användas i mobilt boende.

Enklare att få ett värmegolv än så här kan det knappast bli! Den 1,2 x 0,75  meter stora och elva kilo tunga gummimattan Multimat är tillverkad i vulkaniserat gummi vilket gör att den tål både tyngd och oaktsam behandling för att klara av de förhållande som råder på professionella byggarbetsplatser. Med IP67-klassning kan du vara säker på att den håller för de tuffaste förutsättningarna.

Mattan är smidig att hantera och kan enkelt flyttas runt, det enda som behövs är ett vanligt eluttag till den tre meter långa sladden. Den kan till exempel användas för uppvärmning innanför ytterdörren i ditt mobila boende men även utomhus. Mattan kan rullas ihop men tar obefintligt med plats utlagd. Strömförbrukningen är 290 W.

Det kan även nämnas att Ebeco levererar elektriska värmegolv direkt till tillverkare av mobila boenden.

Mattan hittar du här och prisnivån är 4500 kronor. Återförsäljare hittar du här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.