Bild
Nästa artikel
Förstärkt cykelställ till plåtisar

Förstärkt cykelställ till plåtisar

PRYLAR

Cyklarna vi har med oss på semestern blir allt tyngre eftersom många väljer elcyklar. Nu har AL-KO/Sawiko lanserat stället Agito Van, speciellt framtaget för att användas på plåtisar. Med en smart upphängning tål det betydligt mer vikt än tidigare modeller.

Många cykelställ monteras så att plåtisens bakdörr bär tyngden vilket inte är helt lyckat nu när elcyklarna blir allt vanligare. Agito Van fästs därför inte i dörrarna utan i en tvärbalk under stötfångaren, en lösning som kan bära mer vikt. Innan man kan öppna bakdörrarna måste man därför svänga undan det lågt placerade cykelstället vilket gör det lättare att lyfta på och av cyklarna.

Två cyklar får plats och stället kan bära 60 kilo. När man inte har cyklar med sig kan man antingen fälla upp hållaren eller med några enkla handgrepp ta loss det.

Priser offereras från återförsäljarna eftersom konstruktionen kräver fackmannmässig montering och vill man går det även att fästa en dragkrok i den. 

Här. finns mer information, dock enbart på tyska.
 

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.