Bild
Nästa artikel
Gaslight® explosionsskyddad LED-belysning

Gaslight® explosionsskyddad LED-belysning

PRYLAR

Nu finns det en säker LED-belysning, Gaslight®, för farliga miljöer som gör att det går att ordna bra belysning vid gasflaskorna på husbilar och husvagnar.

Den nya armaturen kan komma att bli väldigt praktisk för ägare av husvagnar och husbilar eftersom det nu går att ha en permanent belysning av utrymmet vid gasflaskorna.

Belysningsarmaturens storlek är bara 14 x 1,8 x 0,8 cm och kan därför fästas även i trånga utrymmen. Trots de kompakta måtten lyser den vattentäta och okrossbara LED-ljusarmaturen upp utrymmet på ett effektivt sätt även i totalt mörker. Det är tack vare explosionsskyddet som Gaslight® kan användas säkert vid gasbehållare och även om ett gasläckage uppstår kan inte armaturen orsaka någon explosion. Dessutom är den tillhörande strömförsörjningsenheten explosionssäker enligt ATEX zon 1.

Här hittar du belysningen (Tyskland) men vad vi känner till finns ännu ingen återförsäljare på svenska marknaden. Den tyska prisnivån anges till 70 euro.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.