Nästa artikel
Håll koll på disktrasan
PRYLAR

Håll koll på disktrasan

Publicerad 7 juli 2021 (uppdaterad 7 juli 2021)
Åker disktrasan runt i köket när du är ute och campar? Då kan en hållare som ryms under locket och trollar bort den vara till fördel. Sätts hållaren fast med magnet även om diskhon inte är magnetiskt blir det ännu enklare.
Smarta saker säljer saker som ibland passar bra till campinglivet. Den här gången tar vi upp något så simpelt som en hållare för disktrasan. Magisso heter hållaren som består av tre delar, en magnet med självhäftande klister, magnetisk hållare och en löstagbar arm. 

Det gör att disktrasan vare sig ligger fuktig i botten på hon eller någonstans på diskbänken. Disktrasan får en designerad, dold plats i köket men är alltid nära till hands. Diskhon blir dessutom enkel att hålla ren eftersom hela hållaren med arm snabbt kan plockas bort.

Montera magneten med självhäftande klister på diskhons insida. Sätt ner armen i hållaren och tack vare de starka magneterna kommer hållaren automatiskt att hitta sin plats i diskhon.

Den prisbelönta disktrasehållaren är designad av Miika Mansikkamaa för HAPPY Sinks som är en del av det finska företaget Magisso.

Mått: 17 cm x 2 cm x 6 cm

Här hittar du trashållaren där den kostar 279 kronor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.