Bild
Nästa artikel

Hörlurar med aktiv brusreducering

PRYLAR

Hörlurar är perfekt för dig som vill lyssna utan att störa. Nu lanserar Harman en ny modell med extra gott ljud för dig som inte vill göra avkall på ljudupplevelsen.

Harman lanserar AKG N60 NC, som de marknadsför som det perfekta musiksällskapet under resan. De nya hörlurarna levererar ett klart ljud med en varm bas och med en påkostad brusreducering för att filtrera bort bakgrundsljud, som man exempelvis kan höra under körning. Ljudkvalitén beskrivs av Harman som extremt hög och har fått en Grammy-vinst.

Hörlurarna har huvudbygel i riktigt läder, öronkåpor i aluminium och kuddar av minnesskum. De går också att vika ihop och kan bäras med i ett medföljande fodral. Batteritiden anges till maximalt 30 timmar och hörlurarna levereras med flygplansadapter och USB-kabel för laddning. Även om batteriet tar slut kan hörlurarna användas i ett passivt läge. Vikten anges till 150 gram.

AKG N60 NC har ett rekommenderat pris på 2500 kr. För mer information och köpställen besök: http://se.akg.com/ (www.akg.com)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.