Nästa artikel
Husvagnsglider Tåsjö Glidern kan göra livet enklare
JULKLAPPSTIPS

Husvagnsglider Tåsjö Glidern kan göra livet enklare

Publicerad 7 december 2020 (uppdaterad 7 december 2020)
Ett tillbehör som kan vara praktiskt framför allt för dem som har sina husvagnar uppställda vid fasta terasser eller spiketält är en glider som gör det enkelt att flytta husvagnen i sidled.
På Blocket annonseras om en glidplatta för att flytta en husvagn i sidled, ett tillbehör som är praktiskt för all sidledsförfyttning av husvagnar som behöver stå dikt mot något. Det kan gälla vid såväl vinterförvaring som vid inpassning till förgård eller spiketält.

Den pulverlackade husvagnsglidern är fabrikstillverkad och beskrivs av tillverkaren som rejält svetsad med en kraftig och stabil konstruktion i tjockt och kraftigt vinkeljärn samt kapslade SKF-kullager som löper i huvudramen. Vidare understryks att det inte är någon plåtkonstruktion och att huvudramens kortsidor är försedda med förborrade hål för eventuell fastmontering.

Vaggan/vagnen har ett spelrum i sidled i ramen på enbart ca 1 - 2 mm, kan inte vridas av eller glida ut ur ramen vid användningen. Man kan koppla loss vagnen cirka 50 - 60 centimeter från slutlig position och med handkraft skjuta den på plats i sidled. Det går även att beställa en glider för boggivagnar.

Priset är för närvarande 3 875 kronor medan ordinariepris är 4 275. Här hittar du annonsen.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.