Bild
Nästa artikel
Klämma som blir bättre ju mer det blåser

Klämma som blir bättre ju mer det blåser

PRYLAR

Om vinden viner runt knuten kan markiser och förtält lätt börja fladdra. Med den här klämman kan du förstärka upp befintliga fästpunkter.

Med den här svensktillverkade presenningsklämman kan du på ett enkelt sätt fixera eller förstärka fastsurrningen av en presenning eller tältkonstruktioner. Presenningsklämman fästs på kanten av tyget och den patenterade konstruktion gör att den kniper åt hårdare ju mer den belastas. Klämman är tillverkad av glasfiberförstärkt nylon och produceras i Sverige.

Presenningsklämman kan användas på flera olika material och är ett bra hjälpmedel vid camping eller andra utomhusaktiviteter. Eftersom man fäster klämman på kanten kan den även användas där öljetterna gått sönder.

När tyget spänns, drar klämman ihop sig och den räfflade delen nyper fast sig så att den inte kan slita sig. Konstruktionen gör att klämman kan tas loss, flyttas och återanvändas.

Klämman finns i två olika storlekar, "Mini" håller för upp till 45 kg och den stora klämman "Midi" håller för upp till 100 kg.

Mini 4-pack 
Håller för 45 kg
4 cm x 3,5 cm x 1 cm

Midi 4-pack
Håller för 100 kg
7 cm x 4 cm x 2 cm

Här hittar du klämman, den mindre kostar 48 kronor och den större 55.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.