Bild
Nästa artikel
Knivset för en resande mästerkock

Knivset för en resande mästerkock

JULKLAPP

Tillhör du dem som gillar att laga mat och dessutom ofta är på resande fot? Är det dessutom så att du tagit med dig de knivar du ratat hemma? Då är ett knivset en önskedröm!

 

Det här är en praktisk kockväska för den resande mästerkocken eller seriösa hemma-kocken. Samtliga redskap är tillverkade i rostfritt stål och har handtag i vackert rosenträ. Väskan består av följande delar: 

  • Kockkniv 28 cm, Brödkniv 26 cm, Stekspatel 23 cm, Skärpstål 27 cm, Grönsakskniv 6 cm, Potatisskalare, Legymjärn 22/25 mm, Citronrivare, Citronstrimlare, Grönsakskniv 10 cm, Styckkniv 15 cm, Filékniv 18 cm, Tranchergaffel 18 cm, Kockkniv 19 cm
  • Den här påkostade satsen hittar du här och kostar 6 495 kronor men knivset finns i stort sett i alla prisklasser. Ligger de, som här, i en praktisk låda har du bra koll på att allt finns på plats och slipper lösa vassa knivar i kökslådorna.
Taggar: Prylar, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.