Bild
Nästa artikel
Laddningsbar ficklampa

Laddningsbar ficklampa

PRYLAR

Att ha en ficklampa till hands är ytterligt händigt. Den här är uppladdningsbar i bilens 12 volts eluttag så du har den alltid fulladdad och nära till hands.

Ficklampan är en av de där sakerna som har blivit omodern utan att vi ens märkt det. Inte på så vis att vi i dessa digitala tider har mindre behov av att lysa på saker utan därför att det är fullständigt onödigt att släpa runt på en tung batterifylld 1900-talskluns till lampa när du kan lysa upp det du vill med en ficklampa liten som ett läppstift. Eller hur?

Tänk dessutom vad praktiskt om lampan kunde laddas i cigarettuttaget i bilen. Ja, kanske rent av alltid sitta snyggt i cigarettuttaget istället för den tråkiga plopp du har där nu. Då skulle du alltid ha en liten och smidig ficklampa till hands!

12V Ficklampa gör allt detta och är tillverkad i stryktålig aluminium och är fullständigt vattentät. LED-ficklampan är på 0,5 watt och har en batteritid på tre timmar efter full laddning. Perfekt för kartläsning, motortrassel och allt annat man kan tänkas behöva en ficklampa till!

LED-ficklampan finns i färgerna röd, blå, och svart - perfekt för att matcha din personlighet eller bil! Storlek: 5 cm (längd) x 2 cm (diameter).

Ficklampan levereras med en "fit clip" som kan användas om cigarettuttaget är för stort för lampan.

Du hittar ficklampan här och den kostar 79 kronor.

Taggar: Prylar, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.