Bild
Nästa artikel
Lägereld uppe i luften

Lägereld uppe i luften

PRYLAR

Campinggäster älskar att grilla, det är allmänt känt. Nu kan du även ordna en lägereld där du stannat för natten med hjälp av en ställning som flyttar den en bit ovanför marken.

Det går inte att göra upp en lägereld var som helst, många platser skulle bli förstörda utöver säkerhetsavstånd och annat som det också ska tas hänsyn till. Trots det blir betydligt fler platser tillgängliga om man inte eldar direkt på marken och det är här den fyrbenta bärbara eldstadshöjaren i rostfritt stål kommer in i bilden.

Stannar du över natten behöver du inte begränsa dig till en grill utan i vänners glada lag njuta av en öppen eld och kanske grilla korv eller marshmallows. Eldbäddens höjd över marken är cirka 58 centimeter och eldstaden har måtten 71 x 71 x 58 centimeter när den monterats, i förvaringspåsen 43 x 9 x 9. Vikten är 1,85 kilo. 

Eldstadshöjaren heter Outlust portabel eldstad och du hittar den här där den kostar 499 kronor.
 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.