Bild
Nästa artikel
Lampa med trådlös högtalare

Lampa med trådlös högtalare

PRYLAR

Levande ljus i all ära men inte går de att kombinera med högtalare. Kanske en uppladdningar lampa som kombinerats med en högtalare kan få stämningen på topp både inomhus och utomhus?

Det är Smarta saker som marknadsför denna atmosfärshöjare där lampan dessutom kan växla mellan många olika färger. Högtalaren är  vattentät och kan tas ut på campingbordet.

Lampan kan justeras för såväl ljusstyrka som färg och om den ska skifta färg eller lysa med fast sken. Detta dessutom med en fjärrkontroll om den står på lite lagom avstånd.

Högtalaren kopplar du ihop med din telefon via Bluetooth och telefonen kan då användas som fjärrkontroll för att spela upp och byta låt samt styra volymen.

Högtalarlampan drivs av ett uppladdningsbart batteri som gör att du kan ta med den var som helst. Batteriet laddas upp via USB och du kan enkelt koppla in på el med din mobilladdare.

Högtalarlampan är även anpassad för trådlös laddning via en laddningsplatta. När du ställer högtalarlampan på laddningsplattan börjar den automatiskt ladda. Laddningsplatta går att köpa separat som tillbehör.

Högtalarlampan finns i två storlekar

Small: 23,8 cm × 39,2 cm. Vikt: 1,35 kg
Large: 30,4 cm × 50,7 cm, Vikt: 2,19 kg

Här hittar du lampan där den kostar 1 499 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.