Bild
Nästa artikel
Larm för elavbrott

Larm för elavbrott

PRYLAR

Vake har lanserat ett strömavbrottslarm med SMS-funktion och hög driftsäkerhet.

Att övervaka och få en varning när strömmen bryts är viktigt för alla som vintercampar men kan också vara praktiskt för andra tillämpningar. Då VAKE strömbildare har en hög driftsäkerhet är den svagaste länken i kedjan elbolagets strömtillförsel. Larmet sänder SMS med information vid elavbrott samt om elen återställs.

Temperatur kan mätas internt samt även extern genom en vattentät 2 meter lång sensorkabel. VAKE-larm har en mängd olika konfigureringsalternativ för att passa olika användare och situationer. Larm och information skickas genom SMS till huvudanvändare och om så önskas till andra mottagare. Huvudanvändaren kontrollerar och ställer in VAKE-larm genom att skicka SMS med kommandon.

Temperaturkontrollen kan konfigureras på många sätt, jämföra temperaturen på de två sensorerna, varna vid snabb temperaturändring, varna vid max eller min gränsvärde eller varna bara vissa veckodagar.

Mer information om larmet och återförsäljare hittar du här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.