Bild
Nästa artikel
Liten ficklampa med extremt hög effekt

Liten ficklampa med extremt hög effekt

PRYLAR

Söker du en liten, lätt, laddbar och extremt ljusstark ficklampa? Då kanske den här från Maglite är vad du letar efter. Det senaste tillskottet i Maglitefamiljen heter Mag-Tac Rechargeable och är en av de starkaste LED-ficklamporna på marknaden.

Maglite lanserar en av marknadens starkaste ficklampor, Mag-Tac Rechargeable, som dessutom går att ladda med 12 Volt. Trots att den är är extremt ljusstark är det samtidigt en liten ficklampa med sina 14,7 centimeter och hela 543 lumen. Mag-Tac Rechargeable väger bara 156 gram och är uppladdningsbar.

Den medföljande laddningsdockan går att skruva fast då det finns ett skruvhål i botten för fast montage. Mag-Tac Rechargeable LED har en elektronisk tryckknapp med fyra olika funktioner, tillfällig maxstyrka (533 Lumen), fast maxstyrka, lågläge (112 Lumen) samt blinkläge.

Levereras med uppladdningsbart LiFePO4 batteri samt verktyg för att montera ur/i detta, laddningsdocka samt skruv för att fästa in dockan, USB-kabel, 220 Voltsadapter, 12 Voltsadapter, Monteringsbart clips samt verktyg för att montera på/av detta, Instruktionsbok på svenska.

Ficklampans cirkapris är 2 200 kronor och finns att köpa bland annat här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.