Bild
Nästa artikel
Lyser upp mer än vanligt

Lyser upp mer än vanligt

PRYLAR

Vill du ha en ficklampa som ger dig en närmast oslagbar ljusstyrka är den lilla NiteCores Tiny Monster TM26 ett bra alternativ med sina 3800 lumen.

Med sina 3800 lumen (lumen är en måttenhet för ljusflöde) motsvarar TM26 ungefär tre helljus på en bil. Ficklampan består av fyra olika lysdioder och kan lysa på fem olika nivåer. Vid lägsta nivån lyser lampan upp till 1000 timmar, men vid den monstruösa femte nivån ska du vara glad om ett fulladdat batteri håller en timme.

NiteCore TM26 behöver fyra stycken uppladdningsbara Li-ion batterier. På lampan sitter en OLED-skärm som under användning förser dig med viktig information såsom återstående batteritid, aktuell effekt och lampans temperatur. Utöver att vara en extremt stark ficklampa och att kunna lysa över 415 meter, så har den även egenskaper som stötskydd, överhettningsskydd samt klarar att hålla sig lysande ner till två meter under vattenytan.

Vikten är 438 gram, längden är 142 mm samt diametern 50-68 mm. 3800 lumen motsvarar ungefär det totala ljus som en gammaldags 250-300 W glödlampa med reflektor skulle ge men till skillnad mot glödlampan är det här ljuset bättre riktat och visuellt mycket starkare än "översättningen" ger sken av.

Ficklampan hittar du här men smakar det så kostar det, 3995 kronor utan de fyra batterierna för 199 kronor.

Taggar: Prylar, Fricamping

Kommentarer

#1
Andreas E
2019-06-28 08:40

Coolstuff låter meddela att "Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa"..

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.