Bild
Nästa artikel
Så här ska solglasögonen se ut i sommar enligt Synoptik.
Så här ska solglasögonen se ut i sommar enligt Synoptik.

Med sommar och sol följer glasögon

PRYLAR

Som sig bör ska det vara solglasögon när campandet tar fart. Nu visar Synoptik upp sitt soliga sortiment!

Synoptik hävdar att sommarens solglasögonmode hämtar inspiration från 60- och 70-talets Hollywood med rundade och kattögonformade bågar. Tänk Audrey Hepburn och Marilyn Monroe och addera klara eller transparenta färger så är looken komplett.

– Vi kommer att se allt fler vågade glasögonstilar på stranden i sommar och mindre av den svarta standardbågen, säger Helen Hjertberg, diplomerad glasögonstylist på Synoptik.

Kattögonformade och helrunda bågar i klara eller transparenta färger är hetast – ett spännande möte mellan romantik och vintage. Lägg till ett gradalglas som är mörkt upptill och ljust nertill för att få en snygg detalj till solglasögonen.

En nyhet från Synoptik är Prego by Karen Simonsen, ett exklusivt designsamarbete med den danska stjärndesignern med samma namn. Simonsen som också utgör ena halvan av designduon; Munthe plus Simonsen, har skapat en kollektion som "andas lyx med industriella referenser" och har inspirerats av råa material som glas, sten och trä.

Kanske även dags att byta ut den moderna husvagnen mot en i vintagestil? Allt måste ju passa ihop!
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.