Bild
Nästa artikel
Nu kommer vindskydd med luft

Nu kommer vindskydd med luft

PRYLAR

Kampa har visat upp ett vindskydd som saknar stativ, istället blåses det upp på samma sätt som blivit populärt på förtält. Kampa sägs vara först ut på marknaden med denna konstruktion.

Kampas vindskydd kan användas till de flesta fabrikat av förtält, det är inte gjort för att enbart passa ihop med andra Kampa-produkter. Det krävs inte heller att vindskyddet fästs i ett förtält, det går bra med något annat tillräckligt stabilt men det finns ingen utgång i konstruktionen vilket innebär att man måste gå ut exempelvis via förtältet.

Vindskyddet finns i två längder, 620 respektive 840 centimeter. Höjden är 140 centimeter och det kortare tredelade väger 8,92 kilo  medan det längre femdelade väger 13,8. Bredden är 350 respektive 450 centimeter.

Det nya vindskyddet, som du hittar här, kommer att finnas för leverans i februari 2019. Det kortare är prissatt till 4 518 kronor och det längre till 5 578.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.