Bild
Nästa artikel

Ny gasmätare snart på marknaden

PRYLAR

Gas Scale har konstruerat en ny typ av mätare för gasflaskor. Den ger dig information om kvarvarande gasmängd i såväl procent som vikt direkt till din smartphone och varnar dessutom för läckage.

GasScale ger information om den aktuella gasmängden via bluetooth till såväl iOS och android. Du får information om den aktuella mängden gas i procent av en fylld flaska eller i kilo. Systemet varnar med ljudsignal för såväl låg gasnivå som gasläckage och har dessutom en beställningsfunktion till din handlare inkluderad.

Systemet minns även din gaskonsumtion och du kan se hur den historiskt sett ut. Dert inbyggda batteriet laddas via USB.

Gas Scale uppges vara byggd av vädertåliga material som även ska tåla kyla. Systemet passar till alla vanligt förekommande flaskor på marknaden (160 -310 mm) och sätts fast under gasflaskan vilket innebär att den inte ökar diametern på flaskan.

Tillverkarens hemsida hittar du här (engelska). Det finns än så länge ingen svensk importör.
Taggar: Prylar

Kommentarer

#1
ingvargus
2015-04-01 11:07

Har hittat en annan gasolvåg. www.gaslox.com Den har fjärrdisplay och kostar 3.500:- +moms. En möjlighet att ansluta två vågar till samma display är under utveckling enl. återförsäljaren. Den bygger 15 mm på höjden och är mekaniskt överlastskyddad även sidledes. Matas från 12 volt och har 3 m kabel till display som visar efter tarering innehåll i procent med extra färg vid låga värden. 40 kg max.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.