Bild
Nästa artikel
Ny kabelgenomföring

Ny kabelgenomföring

PRYLAR

KG Knutsson AB har lanserat en serie vattentäta kabelgenomföringar som är perfekta vid montering av exempelvis en lampa eller en antenn på ditt mobila boende.

Kabelgenomföringen är framtagen för marint bruk men fungerar lika bra på husbilar och husvagnar. Genomföringen sluter tätt runt kablar och rör och ser till att inga fuktskador uppstår.

Kabelgenomföringarna kommer från brittiska Index Marine och har ett gediget och elegant utförande som smälter in i de flesta miljöer. De finns i olika storlekar med en möjlig rör- eller kabeldiameter från 2,5 mm och upp till 34 mm. Det finns tre höljmaterial att välja mellan, plast, aluminium och rostfritt stål. Genomföringarna levereras med antingen solida eller förborrade tätningar, tydliga monteringsinstruktioner medföljer. Samtliga varianter har genomgått omfattande damm- och fukttester.

Produkten finns dessvärre ännu inte på KGK:s hemsida. Vi vill även påpeka att fuktgarantier kan kräva särskilda regler vid montering.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.