Bild
Nästa artikel
Elect, den nya LED lampor framtagen för att ersätta glödtrådslampor. Finns även med spiralformad LED filament.
Elect, den nya LED lampor framtagen för att ersätta glödtrådslampor. Finns även med spiralformad LED filament.

Ny LED-lampa med sken som en glödlampa

PRYLAR

LED-lampan må vara energisnål och allmänt använd i husbilar idag men den ger dock ett väldigt kallt sken. Nu kommer en ny variant, LED-Filament, som ger ett glödlampslikt sken.

Det är många ljuskällor som har försökt ta glödlampans plats men hittills är det ingen som kommit upp i samma nivå när det gäller känsla och värme i ljuset.

LED-lampans starkt blåa sken har gjort att många ogillar LED lampan, men det kan nu komma att ändras med LED-Filament. Stavarna i den nya lampan ersätter glödtråden och ger ett varmt mjukt sken med samma känsla glödlampans men med LED-lampans lägre energiförbrukning på cirka 15 procent och med längre livslängd. Filamentet finns både spiral- och stavformad.

Så vill du få tillbaka det varma ljuset i din husbil eller husvagn finns snart den nya tekniken att tillgå skriver PR-home.

Taggar: Prylar

Kommentarer

#1
pf
2017-01-28 16:31

Funderar: Uppgifterna ovan är inte så färska eller? Det är ett par år sedan minst sedan filament-LED kom ut på marknaden. Först med ordentligt varmt sken, runt 2400-2700K, men numera finns upp till vitt runt 4000K och även med matt glas om man så önskar, bara att välja.
Att skriva att LED-lampor har starkt blått sken är vilseledande, detta kunde gälla för många år sedan men nu idag finns LED med Ra-index över 93-95 sedan ganska länge.
Var har ni hittat uppgifterna ovan?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.