Nästa artikel
Nya Isabella uppblåsbara förtält
PRYLAR

Nya Isabella uppblåsbara förtält

Publicerad 7 september 2019 (uppdaterad 7 september 2019)
Isabella har presenterat nästa generation förtält med luftkanaler. Modellen heter Isabella AIR Cirrus North 400 och har ett nytt IsaAir-luftsystem medan materialvalen i övrigt är de vi är vana vid.
Med de nya versionerna menar Isabella att de förskjuter gränserna och påpekar sin historia från mer än 60 års tältutveckling. De använder samma välkända material som de tidigare använt i sina traditionella Isabella-produkter. De påpekar vidare att produktionen av tältet, från tyg till en färdigt förtält, sker i Europa.

Isacryl-materialet är helfärgat för att få lång livslängd på färgerna och förtältet är försett med stora fönster försedda med myggnät på båda sidor för att få ett bra inomhusklimat och minimal kondens. Front och sidor är tillverkade av det traditionella och genomfärgade Isacryl som de beskriver som ett lätt, robust och särskilt andningsbart material. Förtältet har enbart luftkanaler, inga tältpinnar behövs.

Du behöver bara pumpa IsaAir-luftsystemet på ett ställe och anslutningsventiler mellan modulerna gör att tältet förblir stående när sådana moduler sätts upp.

Taket har ljusa paneler, fönstren är försedda med Cube Creme gardinset och tältet har expansionsmöjligheter genom de extra sidotältet Air Annex (tillbehör) för att användas på valfri sida och har måtten 250 x 250. Detta extratält har höga entréer från förtältet vilket gör att de upplevs som en del av själva förtältet och kräver inte några tältpinnar. Det extra utrymmet på sex kvadratmeter kan användas som extra sovrum, matplats eller lekutrymme för barnen. AIR Cirrus North 400 levereras med en specialutvecklad handpump med "betydande kapacitet" och tryckavlastningsventil. Som extra tillbehör finns även termohimmel och golv. Storleken är avpassad för husvagnshöjder mellan 242 och 255 centimeter.

Golvstorleken är 400 x 275 centimeter och vikten är 35,5 kilo utan de extra tillbehören.

Inget svenskt pris är ännu angivet.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.