Bild
Nästa artikel
Nytt tangentbord skrotar bärbär dator

Nytt tangentbord skrotar bärbär dator

PRYLAR

Idag lanserar Logitech en ny version av det smidiga tangentbordet Keys-To-Go kompatibelt med Android och Windows Mobile-enheter. Tangentbordet finns sedan tidigare tillgängligt för iOS. Ett mycket smidigt alternativ på resan!

Alltmer uppkopplade blir floran av elektronikenheter allt större. Men nu finns ett smidigt tangentbord både till Apple och PC vilket gör att du kan sortera bort din laptop ur packningen.

När vi lanserade Logitech Keys-To-Go för iPad blev tangentbordet snabbt en favorit hos många användare, säger Michele Herman, vice VD för mobila tillbehör vid Logitech och fortsätter Vi är stolta över att kunna erbjuda samma flexibilitet för Android- och Windows-användare, oavsett om du använder tablet, phablet eller smartphone.

Tangentbordets tunna och lätta format gör det enkelt att ta med sig i handväskan eller rockfickan utan att ta upp för mycket plats eller väga för mycket. Tangentbordet är dessutom utrustat med vattenavvisande FabricSkin som skyddar det från spill och smuts. Till tangentbordet hör ett ställ som gör det extra användbart i kombination med en smartphone.

Logitech Keys-To-Go är kompatibelt med Android 4.1 eller högre och Windows® 7 eller högre. Det förväntas finnas tillgängligt under april 2015 och kommer att kosta runt 750 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.